Varmt välkommen till Verendus, Carolina Lagerström!

Carolina kopiera.jpg

Verendus välkomnar Carolina Lagerström som ny kollega. Med stor erfarenhet av branschen och som tidigare användare av Verendus, kommer Carolina bli en viktig kugge i Customer Success-teamet.

Varmt välkommen, Carolina! Berätta lite mer om dig själv.

– Jag är en glad och sprallig fyrbarnsmamma av årgången ’85 som är bosatt i Kinna, Marks kommun. På fritiden spelar jag mer än gärna padel och har även, till vis del, utmanat mig själv att lära mig spela golf.

– Att umgås med nära och kära är också något som jag värdesätter högt. När det är dags att dra i handbromsen och varva ner sätter jag mig gärna och målar eller spelar gitarr.

Vad har du gjort tidigare?

– Jag har tidigare jobbat på Forsbergs Fritidscenter, som systemkoordinator på huvudkontoret i Hyssna. Främst jobbade jag som en intern support mot Forsbergs sju filialer. Supporten avsåg alla system som företaget använde sig av och däribland Verendus.

Varför valde du Verendus och rollen som Customer Success Specialist?

– När tjänsten som Customer Success Specialist hos Verendus kom ut så kände jag att det var en roll som var klippt och skuren för mig och det var ingen tvekan om att skicka iväg en ansökan. Nu får jag fokusera helt på det jag tycker är absolut roligast, nämligen att hjälpa kunder att lära sig systemet och använda det på ett så effektivt sätt som möjligt.

– Verendus har en bra och rolig produkt. Den är användarvänlig och har ett modernt utseende, vilket givetvis är en stor fördel när man ska jobba med att utbilda användare. Att hela gänget på Verendus är superhärliga människor blir ju dessutom en riktig bonus!

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor