Varmt välkommen till Geposit, Benjamin Warberg!

Benjamin_Geposit.png

 

Näst på tur av vårt dotterbolag Geposits nytillskott, står Benjamin Warberg. Benjamin, som är bekant med både Geposit och Progrits sedan innan, ser fram emot att använda sina erfarenheter i rollen som Business Development Manager. Dessutom har han garanterat ett par vassa boktips på lager. 

Varmt välkommen, Benjamin! Berätta lite mer om dig själv.

Jag är en nyligen hemkommen Göteborgare efter sju år i Stockholm. Jag är obotligt nyfiken, älskar att lära mig nya saker och läser så mycket och ofta jag kan. Mittt bästa boktips är ”Sapiens” av Yuval Noah Harari.

Jag har också tränat kampsport hela mitt liv och när jag inte kan göra det blir det styrketräning eller löpning!

Vad har du gjort tidigare?

Utbildningsmässigt har jag läst ekonomi. Efter skolan blev det en snabb visit som M&A-analytiker. Sedan dess har startat och drivit ett headhunting-bolag med fokus på B2B SaaS, samt ett Expert Network. Senaste året har jag varit fristående konsult inom affärsutveckling och försäljning – bland annat för Progrits!

Varför valde du Geposit och rollen som Business Development Manager?

Jag kom i kontakt med Geposit som leverantör för drygt två år sedan. Redan då blev jag imponerad av bolaget och Progritsgruppen, men framförallt de människor som jag mötte. När det sedan dök upp ett tillfälle för mig att bli del av bolaget tvekade jag inte en sekund!

Geposit har en bra position och chans att ta ett starkt grepp om ett väldigt intressant och växande affärsområde, nämligen tillämpningen av geografisk data. Att förstå sin affärsverksamhet ur ett geografiskt perspektiv är kritiskt för att möta framtiden. I genomsnitt har 80% av de datapunkter som bolag samlar in en geografisk komponent, men endast ca. 10% används för beslutsfattande. Det finns alltså en väldig möjlighet här.

Utöver det tror jag stenhårt på affärsmodellen B2B SaaS – speciellt i en gruppkontext där vi alla kan lära av varandra så att 1+1 blir mer än 2. Jag ser fram emot att få använda mina kunskaper och erfarenheter inom bolagsbygge, marknadsföring, försäljning och processdesign för att tillsammans med teamet ta Geposit (och Progrits) till nya höjder!

Jobba med oss!

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor