Varmt välkommen till Empori, Magnus Johannesson!

Magnus_Johannesson.jpg

För lite mer än en månad sedan fick Empori in ett nyförvärv i sitt team. Magnus Johannesson slog samman sin fördelaktiga bakgrund inom både IT och bilhandel, och började som Affärsutvecklare hos Borlängebolaget. Nu ser han fram emot att göra vardagen enklare för Emporis kunder!

Välkommen Magnus, berätta lite mer om dig själv!

– Jag bor på Värmdö utanför Stockholm med fru och två ”barn” på 16, respektive 20, år. Jag åker gärna till fjällen på vintern, då jag älskar snö och skoteråkning. Det är ett fantastiskt sätt att ladda batterierna på under den mörkare årstiden. Jag har även en förkärlek för äldre fordon och spenderar gärna lite tid i garaget.

Vad har du gjort tidigare?

– Jag har under många år jobbat med projektledning inom IT. År 2010 blev det ett avbrott för åtta år som bilhandlare på Värmdö, men för två år sedan blev längtan tillbaka till IT-branschen stor och det blev ett återfall till IT – vilket idag känns härligt.

Varför valde du Empori och rollen som Affärsutvecklare?

– IT-bakgrunden kombinerad med fordonsförsäljning gör att det känns, minst sagt, spännande att få nyttja erfarenheterna på Empori. Systerbolaget Bilvilsion kände jag väl till sedan tidigare. Förmånen att nu få förse världens fordonshandlare med grymma, konstadseffektiva och tidsbesparande lösningar – baserade på produkter från flera av Progrits dotterbolag – lockar.

Jobba med oss!

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor