facebook tracking

Varmt välkommen Jian Erdem till Empori och rollen som Projektledare

Jiam Erdem.jpg


 

I måndags började Jian hos vårt dotterbolag Empori som Projektledare vilket vi är väldigt glada för. Jian – berätta lite om dig själv!

Några meningar om vem du är?

Jian Erdem är mitt namn, jag beskrivs bäst som en person som har hög social kompetens och är en problemlösare som aldrig ger sig förrän positiva resultat uppnåtts.  Som person är jag glädjespridare och alltid dedikerad till mitt arbete. Lojalitet är något jag värdesätter högt inom både arbete och privatliv. Har ett stort intresse för musik som jag sysselsätter mig med på fritiden.

Vad du gjort tidigare?

Jag har tidigare arbetat som pedagog inom ämnet webbutveckling på Hushagsgymnasiet i Borlänge, samtidigt frilansat åt Sweedly som projektledare och varit kundansvarig för fler än 40-50 olika projekt och klienter. Jag har även jobbat med försäljning/ledarskap inom privat/B2B i Telekom branschen. Är utbildad och har arbetat som digital utvecklingsledare och älskar allt som har med IT och webben att göra!

Varför valde du Empori och rollen som Projekledare?

Idag ser jag min kapacitet växa i snabbare takt och för att växa i min roll valde jag att jag söka mig till Empori då jag själv följer GRIT modellen och anser att man som person växer bäst genom att ha utmaningar och inte alla förutsättningar med sig alla gånger. Varför jag egentligen valde Empori var för att jag vill vara med på en ny resa, skapa nya möjligheter, men främst: Bidra med mina kunskaper och erfarenheter för att förstärka företagets varumärke och knyta nya kontakter. Jag vill växa i min roll och även få möjligheten att forma min vardag samtidigt som det följer företagets vision, det finns nog ingen bättre start än att få vara en del av familjen på Empori och Progrits. Att vara med från idé till färdiglansering och följa klienterna under resans gång är det roligaste och mest givande med arbetet som projektledare!

Jag hoppas det blir en oförglömlig resa! 😊

 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor