facebook tracking

Barkfors nu en del av Progrits

IMG_0362_2.jpg

 

Progrits har förvärvat den ledande leverantören av transportledningssystem Barkfors Fleet AB, för att stärka sin position inom transport och logistik, och vara med och utveckla Barkfors till nästa nivå.

Progrits är en koncern av mjukvarubolag med nischade B2B-erbjudanden mot tydligt definierade kundsegment. För närvarande är vi verksamma inom Fordon, E-handel, Transport/Logistik, samt Resor. Koncernen har ca 100 anställda och omsätter ca 200 MSEK.

Vi har haft Barkfors på vår radar under en längre tid, då vi gillar bolagets profil och position på en mycket intressant marknad. Med förvärvet av Barkfors stärker vi vårt fokus ytterligare på Transport och Logistik som är ett område med spännande framtida utveckling. Barkfors har många av de attribut vi gillar, som en mycket stark produkt och ledande position på en intressant marknad, och vi ser fram mot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med teamet i Malmö. – Björn Ekström, VD Progrits

Barkfors utvecklar och levererar transportrelaterade tjänster och produkter. Bolaget har en ledande position inom transportledningssystem på den svenska marknaden. Kunderna återfinns inom åkerier, LBC, internationell trafik, renhållning, bud, dragbilsverksamheter, styckegods, och specialtransporter. Bolaget har ca 15 anställda och omsätter ca 20 MSEK.

Med Progrits som ägare står vi väl rustade inför att fortsätta utveckla bolaget, både inom utvecklings- och leveranskapacitet men även gällande kundhantering och försäljning. Vi har stor potential att vidareutveckla oss, både genom ytterligare specialisering där vi för närvarande är verksamma och baserat på nya möjligheter som erbjuds inom transport- och logistikområdet. Det känns samtidigt tryggt och spännande att ta bolaget vidare tillsammans med en ny ägare med flera systerbolag i liknande faser. – Göran Barkfors, VD Barkfors Fleet AB  

För ytterligare information – kontakta Björn Ekström, VD och koncernchef Progrits AB, bjorn.ekstrom@progrits.se eller 031-3821706, eller Göran Barkfors, VD Barkfors Fleet AB, gb@bf.se eller 0733-354300.

 
Läs mer om Progrits på www.progrits.se

Jobba med oss!

Vi söker alltid efter talanger och engagerade kollegor - så även om du inte hittar ditt drömjobb just nu, Connecta gärna med oss för framtiden!

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor