facebook tracking

Varmt välkommen Sofia!


I måndags började äntligen Sofia hos oss på Progrits! Vi gjorde vad vi kunde för att hon skulle känna sig välkommen :)Sofia_onboarding.jpg

Sofia, berätta lite om dig själv!

En driven, ansvarsfull och positiv redovisningsekonom på 32 år. Kommer ursprungligen från Norrköping, men är bosatt i Göteborg sedan 11 år tillbaka. På min lediga tid gillar jag att resa, träna, umgås med vänner och åka hem till Östergötland och hälsa på min familj.

 

Vad har du gjort tidiagre?

Kommer senast från Resia, där jag arbetade i 4,5 år. Började som praktikant men fick sedan anställning på kundreskontran. Efter 3,5 år på kundreskontran klev jag in på en tjänst som redovisningsansvarig för franchisebolagen i Resia, samt det norska bolaget Resia AS. Innan detta har jag arbetat på Avis Biluthyrning och i servicebranschen, främst som servitris.

 

Varför blev det just Progrits?

Det jag främst fastnade för hos Progrits, var synen på de anställda. Att alla är värdefulla, bidragande, ska må bra, arbeta tillsammans som ett team och vilja ge det där lilla extra som behövs och gör skillnad.

Sedan går jag mycket på vad min magkänsla säger. Den har varit bra från första stund, då jag träffade Marcus för min första intervju. När jag sedan träffade Madde och Björn blev den bara ännu bättre. Det var där jag bestämde mig för att det är detta företaget jag vill arbeta för.

I min roll som redovisningsekonom på Progrits kommer jag få möjligheten att vara med att påverka, utveckla, effektivisera, sätta upp rutiner och riktlinjer för den ekonomiska hanteringen. Detta är något som jag verkligen vill göra och tycker är roligt. Här erbjuds jag en unik möjlighet att göra stor skillnad. Ser fram emot detta och alla utmaningar som jag kommer ställas inför.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor