facebook tracking

Vi välkomnar Jesper, Bilvisions nya projektledare

 

JesperWiigSundelin.jpg

 

Jesper Wiig är vårt senaste tillskott på Bilvision. Jesper är uppvuxen i Lund och Uppsala där fotboll var huvudintresset. Studier på Chalmers lockade honom till Göteborg, de goa människorna och stämningen i staden fick honom att stanna kvar. Jesper kommer senast från en roll som managementkonsult på Prové AB där han framförallt fokuserade på implementering och anpassning av IT-stöd samt kringliggande processer för att utveckla och effektivisera verksamheter.

 

 Varför valde Jesper Bilvision? 

 ”Det var flera faktorer som gjorde att jag fastnade för Bilvision.

Framförallt fastnade jag för entreprenörsandan och den goda stämningen mellan medarbetarna. En kultur där man uppmanas att ta ansvar samtidigt som alla stöttar varandra och ingen är rädd för att skita ner sig om det behövs.”

 

Vad verkade intressant med projektledarrollen?
 ” Bilvision har en produkt vars grundtanke verkligen stämmer överens med vad som motiverar mig i mitt arbete - att förenkla och sparar tid för andra människor. Detta tillsammans med faktumet att Bilvision ingår i Progrits, en koncern med flera väldigt spännande bolag och kompetenta drivna personer, gjorde att jag kände att det finns stora möjligheter till personlig utveckling samtidigt som jag får chansen att vara delaktig i den spännande resa som jag tror Bilvision och Progrits har framför sig.” – Jesper Wiig

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor