Varmt välkommen till Progrits, Carolina Crisp!

Carolina_Crisp.png

I takt med att Progrits växer blir utmaningen att hitta rätt talanger till rätt bolag allt större. Därför är vi väldigt glada att välkomna golfesset Carolina Crisp till gänget! Carolina har rollen som Tech Talent Acquisition Specialist och hjälper våra dotterbolag med rekrytering av nya kollegor.

Varmt välkommen, Carolina! Berätta lite mer om dig själv.

– Jag är en 27-årig halvbritt som är uppvuxen strax utanför Göteborg. Jag hittar mer än gärna på äventyr, som exempelvis att åka skidor, dyka eller segla. Titt som tätt hittar ni mig även på golfbanan, där jag har hängt mycket under min uppväxt. 

Vad har du gjort tidigare?

– Efter flera år som kundtjänstrådgivare på SEB, valde jag att studera vidare till Personalvetare. Efter examen 2018 har jag jobbat med rekrytering, nu senast på ett rekryteringsbolag där jag stöttat företag i Göteborg med rekrytering av personal inom IT.

Varför valde du Progrits och rollen som Tech Talent Acquisition Specialist?

– Det var människorna och kulturen på bolaget som först fångade mitt intresse. Det, i kombination med att bolaget är i en spännande tillväxtfas och att jag såg möjlighet till personlig utveckling i rollen, gjorde att beslutet till slut var enkelt att fatta. Jag ser nu väldigt mycket fram emot att vara en del av Progrits-teamet! 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor