Varmt välkommen till Barkfors, Emma Johannesson!

Emma_BF.jpg

Vårt dotterbolag Barkfors har fått en ny kollega på sitt kontor i Limhamn. Emma Johannesson, med passande erfarenhet av både utveckling och logistik, har börjat som Teknisk support. Nu ser Emma fram emot att utvecklas med transportledningssystemet T5.

Varmt välkommen, Emma! Berätta lite mer om dig själv.

– Jag bor i Lund, där jag gärna sysslar med praktiska aktiviteter som träning, matlagning och bakning eller varför inte återbruka gamla saker. Jag gillar också att hänga i naturen, gärna bland rötterna i Blekinge. Under vintern åker jag längdskidor någonstans i de svenska skogarna. 

Vad har du gjort tidigare?

– I maj förra året tog jag examen som webbutvecklare inom .NET. Före min utbildning arbetade jag under många år med kundsupport på affärssystem. Jag har också en kandidatexamen som informationslogistiker, och därför ska ska det bli kul att nu även få insyn i den fysiska logistikens värld. 

Varför valde du Barkfors och tjänsten som Teknisk support?

– Kombinationen teknisk expertis och kundsupport kändes väldigt intressant. Jag ser framemot att använda mina erfarenheter inom både kundsupport och utveckling, och samtidigt själv utvecklas inom både systemutveckling och andra tekniska frågor. Och T5, såklart! Det ska också bli häftigt att följa Barkfors resa framåt!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor