Varmt välkommen till Infospread, Malin Billqvist Ung!

Malin_landskap2_dec20.jpg

Infospread får tillökning i sitt utvecklarteam! Malin Billqvist Ung, med erfarenhet av både UX och röststyrning, ansluter för att fortsatt säkerställa de bästa mobila lösningarna för kollektivtrafiken.

 

Varmt välkommen till Infospread, Malin! Berätta lite om dig själv och vad du gjort tidigare.

Jag är uppvuxen i Norra Halland men flyttade till Borås för att läsa till webb-redaktör på högskolan där. Efter att några år ha jobbat inom webb och kommunikation sökte jag mig till mer utbildning på Jönköping University, där jag läste en Master i User Experiense. 

Jag har alltid varit intresserad av hur produkter/lösningar påverkar människor, tekniken och design är ett intressant medel för detta.

Vad lockade dig till Infospread?

Jag träffade Infospread på en jobbmässa på Jönköping University. Tidigare hade jag inte hört talas om bolaget, men träffade där Stefan Johansson som lyssnade på vad vi ville göra på vår praktik och berättade vad ni hade för behov. Det resulterade i att jag i mitten av min Masterutbildning gjorde min praktik hos Infospread, där vi studerade UX-upplevelsen av röststyrning i samband med resesökning. Inför projektet lockades vi av att få jobba i ett projekt som kan beröra många människor i deras vardag.

Det känns väldigt kul att nu få komma tillbaka som anställd och vara med och utveckla framtidens app för människor i rörelse.

Jobba med oss!

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor