facebook tracking

Vill du testa din Grit?

Under din LIA-period hos oss får du möjligheten - läs mer om vad LIA hos oss kan innebära!

Mycket snack om Grit nu - men vad är det?

Vi ser grit som ett personlighetsdrag som återfinns i personer som kämpar, inte ger upp och oftast lyckas - trots att förutsättningarna inte alltid är optimala. Detta är något som vi gärna ser i människorna som jobbar i våra bolag.
 

 

Hur kan en LIA-period se ut hos oss?

Allt du tragglade i klassrummet - nu händer det IRL. Spännande, utvecklande och ibland lite svettigt.

En dedikerad handledare tar dig under sina vingar och kommer tillsammans med alla andra kollegor göra allt för att du ska trivas och lyckas. Men det är mycket upp till dig. Så har du RMI (rätt mental inställning) så kommer det bli hur bra som helst. Dessutom väldigt roligt. Alltså riktigt roligt!

Du kommer primärt att jobba med en eller ett par dedikerade uppgifter men högst troligt bli inkastad i lite olika saker under din tid hos oss. Dels för att lära dig men och också för bidra med din kunskap. Men återigen, det är mycket upp till dig. Är du som person nyfiken med ett stort inre driv så kommer du lära dig massor och vi lära oss av dig. Det är så vi ser på LIA. Ett ömsesidigt lärande.

Vi är seriösa, men inte på något sätt allvarliga!

 Vår framgång bygger på en kultursk(r)att och engagerade medarbetare med eget driv, som vill ta ansvar och utvecklas. 

Du blir en viktig spelare i det lokala bolaget och din insats gör skillnad, på riktigt. Samtidigt innebär vår grupp av bolag stora utvecklingsmöjligheter för dig i framtiden.

I sköna arbetsmiljöer med charmiga lokaler, olika personligheter och nationaliteter, samt väldigt mycket skratt. Tillsammans lyckas vi nästan jämt, även om förutsättningarna inte alltid är optimala.

 

Utveckla lokalt och utvecklas globalt

Vi är en nordisk koncern som idag består av ett tiotal entreprenörs-drivna bolag som strävar efter konstant utveckling tillsammans med våra kunder. Vi utvecklar vår egen mjukvara och är verksamma inom huvudsakligen tre områden: 

  • Fordon
  • Resor
  • E-handel

Vi har över 4000 kunder i Norden och är vi inte marknadsledande så har vi garanterat en väldigt stark position på marknaden.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor