Där allt skapas - möt våra framgångsrika bolag

Infospread

Infospread håller över 800 000 regelbundna resenärer i rörelse, och är på så vis en viktig del av Sveriges kollektivtrafik och vardag. Hos oss jobbar passionerade personer, med stort engagemang för utveckling av våra tjänster. 

Vi har alltid kund- och användarvärde i centrum – och tror att långsiktigt arbete är den stabilaste vägen framåt. Vi drivs av att kunna erbjuda kollektivtrafikbranschen den bästa möjliga informations- och biljettplattformen. Vi vill vara mer än en app. Vi vill vara framtidens biljettsystem. 

Givetvis vill vi erbjuda en så bra produkt som möjligt. Men vår ambition är också att vara den bästa arbetsplatsen för oss som jobbar här. Vi tror att en arbetsplats, där vi kan växa professionellt och personligt, är minst lika viktigt. Saker och ting blir mycket bättre gjorda om vi känner motivation och har en bra balans mellan jobb och fritid. 

Vill du vara en del av ett team med nytänkande och problemlösande kollegor? Vill du arbeta med en produkt som verkligen gör skillnad? Då har du hittat rätt. 

Följ oss även på LinkedIn och kika gärna in på vår hemsida för att få veta mer om oss... Men läs klart allt på denna sidan först. 😊

Kultursk(r)att

Vår framgång bygger på att vi lyckas fånga upp och behålla engagerade medarbetare med eget driv, som vill ta ansvar och utvecklas. 

I sköna arbetsmiljöer med charmiga lokaler, olika personligheter och nationaliteter, samt väldigt mycket skratt. Tillsammans lyckas vi nästan jämt, även om förutsättningarna inte alltid är optimala.

Vi är seriösa, men inte på något sätt allvarliga!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor