facebook tracking
Där Allt Skapas Möt Våra Framgångsrika Bolag

Geposit

Connect

I en alltmer digital värld med mindre fysisk kontakt mellan kund och leverantör blir det allt viktigare att hantera frågan ”Var?”. Geposit gör det genom tjänster för adresskontroll och geografisk områdeshantering.

Geposit växer och vill växa ännu mer och där kanske just du passar in. Vi som arbetar på Geposit gillar att göra enkla och effektiva lösningar till komplexa frågor som i sin tur kan låta enkla.

Vi drivs av teknisk innovation, med kravet att kundnyttan alltid står i centrum. Ord vi gillar är

·       Kundnytta,

·       Enkel, Tydlig, Snabb,

·       Smart, Fokus

·       Prestigelös, Lag,

·       Driv, Initiativ, Våga, Kör, Klart!

Gillar du samma tror vi att du kan ha kul på jobbet hos oss. Och vara med och göra Geposit till ett ännu bättre och roligare ställe att jobba på. För roligt är viktigt – jobbet är en för stor del av livet för att inte ha kul.

Han som skrivit det här (vi säger inte chefen för vi är ju en platt, prestigelös organisation) gillar också uttryck som ”There is no I in team”, ”Done is better than perfect”, ”Keep it stupid-simple”, ”If it ain’t broken, don’t fix it”, och ”The only place success comes before work is in the dictionary”. Om det är ironi eller allvar, eller kanske både och, får man lista ut själv.

Vi söker alltid efter fler som vill utveckla, marknadsföra eller sälja våra tjänster. Här kommer ingen att hålla tillbaka dig.


Följ oss även på LinkedIn & kika gärna in på vår hemsida för att få veta mer om våra tjänster...men läs klart allt på denna sidan först :)

Vi som jobbar här

Kultursk(r)att

Vår framgång bygger på att vi lyckas fånga upp och behålla engagerade medarbetare med eget driv, som vill ta ansvar och utvecklas. 

I sköna arbetsmiljöer med charmiga lokaler, olika personligheter och nationaliteter, samt väldigt mycket skratt. Tillsammans lyckas vi nästan jämt, även om förutsättningarna inte alltid är optimala.

Vi är seriösa, men inte på något sätt allvarliga!

 

Inom Progrits-gruppen värdesätter vi Grit & Olikheter

Namnet Progrits kommer från Professionals tillsammans med begreppet grit – ett personlighetsdrag som återfinns hos personer som lyckas trots att förutsättningarna inte alltid är optimala. Detta är något som vi gärna ser i människorna som jobbar i våra bolag.


Förutsättningarna för att lyckas varierar i vårt samhälle idag. Här är vi som koncern lika nyfikna som öppna för olikheter och välkomnar alla att söka sig till oss...även om man inte har det "perfekta" CV't.

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor