facebook tracking
Där Allt Skapas Möt Våra Framgångsrika Bolag

Cavagent

Connect

Vi är gänget bakom Orfala, det branschanpassade affärssystemet som bidrar till att Sverige rullar, en viktig kugge i svensk mat-, bränsle- och skogsproduktion!

Förutom utveckling, underhåll och implementation av systemet bedriver vi även affärsutveckling inom en rad olika områden så som lagerhantering, verkstadshantering och administration bland andra.

Ett brett tjänsteutbud samt målsättningen att vi alla Cavagentare ska kunna bidra på flera områden borgar för varierande arbetsuppgifter med möjlighet till konstant utveckling.

Vi som jobbar här är inte många men vi är olika. En dynamisk blandning av intressen, åldrar, kunskap, nationaliteter och med olika syn på problem samt dess lösningar. Vi har många olikheter men sak binder oss alla, ett brinnande intresse för att förenkla vardagen för våra användare!

 

Följ oss även på LinkedIn & kika gärna in på vår hemsida för att få veta mer om vårt ERP-system...men läs klart allt på denna sidan först :)

Kultursk(r)att

Vår framgång bygger på att vi lyckas fånga upp och behålla engagerade medarbetare med eget driv, som vill ta ansvar och utvecklas. 

I sköna arbetsmiljöer med charmiga lokaler, olika personligheter och nationaliteter, samt väldigt mycket skratt. Tillsammans lyckas vi nästan jämt, även om förutsättningarna inte alltid är optimala.

Vi är seriösa, men inte på något sätt allvarliga!

 

Inom Progrits-gruppen värdesätter vi Grit & Olikheter

Namnet Progrits kommer från Professionals tillsammans med begreppet grit – ett personlighetsdrag som återfinns hos personer som lyckas trots att förutsättningarna inte alltid är optimala. Detta är något som vi gärna ser i människorna som jobbar i våra bolag.


Förutsättningarna för att lyckas varierar i vårt samhälle idag. Här är vi som koncern lika nyfikna som öppna för olikheter och välkomnar alla att söka sig till oss...även om man inte har det "perfekta" CV't.

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor