Varmt välkommen till Geposit, Deo Matsson!

Deo_Mattsson.jpg

Goda nyheter från Stockholm! Geposit välkomnar Deo Matsson till teamet, i rollen som Account Manager. Nu ser Deo fram emot att vara med och göra skillnad genom geografisk intelligens.

Varmt välkommen, Deo! Berätta lite mer om dig själv.

– Jag är 44 år och har två döttrar i tonåren, och bor på Södermalm i Stockholm. Jag älskar att aktivera mig med träning. Resor och mat ligger varmt om hjärtat och det är saker som jag lägger mycket energi på.

– Jag tror mig vara en friluftsmänniska och köper allt för mycket saker för jakt och fiske, trots att jag inte har sysslat med det på 10år.

Vad har du gjort tidigare?

– Jag har en blandad bakgrund från olika branscher. Jag har varit egenföretagare, jobbat med försäkringar, vuxenutbildningar samt sysslat med rekrytering och bemanning. Gemensamt för de olika rollerna är att jag jobbat med försäljning.

Varför valde du Geposit och rollen som Account Manager?

Den främsta anledningen till att jag valde just Geposit var ledarna på bolaget, som har en vision och ett driv framåt som jag gillar. Dessutom är chansen att göra skillnad på ett bolag som detta väldigt spännande.

Jobba med oss!

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor