Varmt välkommen till Barkfors, Susanne Mandi!

Susanne.jpg


Barkfors växer ytterligare och välkomnar Susanne Mandi till teamet! I sin roll som projektledare ser Susanne fram emot att ta sig an en ny bransch, med nya utmaningar.


Varmt välkommen, Susanne! Berätta lite mer om dig själv.

Jag är en social person som gärna har många bollar i luften, trots att jag är helt ointresserad av sport. Mina stora fritidsintressen är renovering och trädgård, vilket passar bra när jag bor på en avstyckad gård som byggdes år 1846.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har en bakgrund som systemvetare och utvecklare. Sedan min examen har jag jobbat med projekt inom bl.a. materialhantering, friktionsmätning och telekomtjänster, som allt från utvecklare till projektledare. Vid min senaste tjänst var jag avdelningschef och projektledare på en mjukvaruutvecklingsavdelning.

Varför valde du Barkfors och rollen som projektledare?

– Det kändes rätt när jag såg annonsen. När jag sedan läste mer om Barkfors och pratade med andra projektledare på bolaget, så kändes det som en fullträff. Det är så härligt med utmaningar från en bransch som jag inte varit i kontakt med tidigare!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor