Varmt välkommen till Progrits, Henrik Hägglund!

Henrik_Hagglund.png

Vi hälsar Henrik Hägglund varmt välkommen till Progrits och finansteamet. Henrik känner Progrits väl sedan innan och ser nu fram emot att vara en del av gruppen på heltid, i sin roll som redovisningsekonom.

Varmt välkommen, Henrik! Berätta lite mer om dig själv.

– Jag är född och uppvuxen i Bohuslän och bor tillsammans med min nyblivna hustru. Jag gillar naturen och på fritiden sysselsätter jag mig gärna med både jakt och fiske. Jag har nyligen även börjat intressera mig för biodling.

Vad har du gjort tidigare?

– Jag kommer närmast från en tjänst som redovisningskonsult och innan dess undervisade jag på Handelshögskolan i Göteborg.

Varför valde du Progrits och rollen som redovisningsekonom?                  

– I min tjänst som konsult hade jag ett långt och nära samarbete med Progrits, och fick då ett väldigt bra intryck av koncernen. Det är flera aspekter som har gjort att jag nu börjat arbeta för Progrits på heltid, som exempelvis utvecklingsmöjligheterna, företagskulturen och bolagets framåtanda.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor