Varmt välkommen till Barkfors, David Johansson!

David_Johansson.png

Goda nyheter från Limhamn, vårt dotterbolag Barkfors stärker sitt utvecklarteam med David Johansson. David är en tennisintresserad utvecklare som ser fram emot de tekniska möjligheterna i transport- och logistikbranschen.

Varmt välkommen, David! Berätta lite mer om dig själv.

– Jag är en tennisintresserad Lommabo som gillar teknik och brinner för att hitta lösningar på tekniska problem. Jag lär mig ständigt nya teknologier och just nu är jag mest nyfiken på GraphQL och PWA.

Vad har du gjort tidigare?

– Jag kommer senast från en roll som utvecklare på ett digitalt vårdbolag, och har tidigare arbetat som IT-konsult i många år.

– Min främsta inriktning under senare år har varit webbutveckling. De plattformar och ramverk som ligger närmst om hjärtat är .NET, eller Node.js på server-sidan, och Angular på klient-sidan.

Varför valde du Barkfors och rollen som utvecklare? 

– Jag har främst valt att börja arbeta på Barkfors för att utmaningarna med transport och logistik är intressanta, framförallt sett ur ett digitalt perspektiv. Möjligheterna för effektivisering och innovation känns oändliga.

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor