Varmt välkommen till Progrits, Marion Rydén!

Marion_Ryden.jpg

Nästa tillskott till Progrits finansteam är Marion Rydén – en MC-fantast som fann intresset för ekonomi bakom smyckesbranschens glimrande produkter. Marion ser fram emot vara med på Progrits resa, och vi är förstås väldigt glada att ha henne ombord!

Varmt välkommen, Marion! Berätta lite mer om dig själv.

– Jag är född och uppvuxen i Göteborg. Numera är jag husägare i Partille och bor tillsammans med sambo och bonusbarn.

– Jag gillar att köra bil och motorcykel. På sommaren är vi ute i naturen, antingen till fots eller på mountainbike, och på vintern är det skidor som gäller.   

Vad har du gjort tidigare?

– Jag har jobbat i smyckesbranschen i 15 år. Bakom alla lyxartiklar fanns det roliga siffor att följa, exempelvis inköpsflöden så som beställningspunkter och prispåslag av produkterna. Detta intresserade mig så jag började läsa till ekonomi- och redovisningsekonom.

– Nu har jag arbetat några år som redovisningskonsult, där jag lyckats samla på mig en hel del kunskaper inom många olika branscher och företagsformer.  

Varför valde du Progrits och rollen som redovisningsekonom?

– Progrits fångade mitt intresse då de genomgår en spännande tillväxtresa i en bransch som ligger rätt i tiden. Jag ser fram emot att vara med på resan och är glad att få vara en del av ekonomiteamet inom Progrits koncernen.

– Som redovisningsekonom sitter man på dagsfärska siffror och har en möjlighet att få vara med och förändra och förbättra resultat. Jag ser fram emot att få lägga upp budget och räkna på utfall.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor