Varmt välkommen till Bilvision, Andreas Östling!

Andreas_BV.jpg

Bilvision välkomnar en ny kollega. Andreas Östling, ordbyggare och handbollsfantast, för med sig lång erfarenhet och stor kunskap in i utvecklarteamet. Vi hälsar honom varmt välkommen till Bilvision och Progritsgruppen!

Välkommen, Andreas! Berätta lite mer om dig själv.

– Jag har två vuxna barn och en fru. Vi har nyligen flyttat till Göteborg efter 23 år som Alingsåsbor, och under ungdomsåren befann jag mig i Torshälla.

– Jag gillar att spela Wordfeud och att se på handboll, gärna samtidigt som jag är i vårt hus i Spanien.

Vad har du gjort tidigare?

– Förutom en tioårsperiod på Institutet för Kvalitetsindikatorer, så har jag arbetat som IT-konsult sedan 1997. Både som anställd och i egen regi.

Varför valde du Bilvision och rollen som Systemutvecklare?

– Jag blev tipsad om arbetsplatsen av en vän då vi träffades på en lunch. Devisen ”frihet under ansvar” är något som passar mig utmärkt och jag ser fram emot att få arbeta i ett team med trevliga kollegor.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor