Varmt välkommen till Infospread, Anders Ohlsson!

Anders_Infospread.png

Det är med stor glädje vi hälsar Anders Ohlsson välkommen till Infospread. Anders tar med sig närmare 25 år av utveckling in i rollen som Tech Lead, och kommer vara en viktig pusselbit i strävan mot ett ännu enklare resande.

Varmt välkommen till Infospread, Anders! Berätta lite mer om dig själv.

– Jag uppskattar möten med människor och sätter ett stort värde i mina relationer. Jag är ganska nyfiken av mig, och lär mig gärna från andras kulturer och bakgrunder.

– Just nu lever min familj och jag i Malmö. Vi har även en stuga, där jag lägger mycket av min lediga tid på att renovera, odla och bara få lite miljöombyte. När jag får en stund över eller sitter på tåget blir min tillflykt in i musikens värld, där jag på samma sätt som i mina relationer sätter ett stort värde på influenser från olika kulturer. Därför är jag ständigt på jakt efter ny musik.

Vad har du gjort tidigare?

– Jag har jobbat med webb- och mjukvaruutveckling i olika former i snart 25 år. Jag har varit allt från utvecklare och projektledare, till team lead och rådgivare inom digitalisering och hållbar utveckling. De olika rollerna har lett mig till diverse branscher, med både mindre projekt och bolag samt större globala företag och utvecklingsprojekt.

– Det är med stort intresse för Infospread som jag tar med mig mina erfarenheter in i detta, för mig, nya sammanhang.

Varför valde du Infospread och rollen som Tech Lead?

– Det känns mycket inspirerande att komma in i rollen som Tech Lead på Infospread, eftersom att vi jobbar mot en bred målgrupp och med en så samhällsviktig produkt. För mig har det alltid varit viktigt att se ett syfte med det jag gör och mitt arbete fyller en funktion till förbättring. På Infospread kan jag tydligt se att vi tillsammans bidrar till en enklare vardag för många människor, genom att förenkla resandet. 

– Dessutom ser jag fram emot att få vara en i teamet här på Infospread.

 

Jobba med oss!

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor