Varmt välkommen till Barkfors, Sharif Hotek!

Sharif_Barkfors.png

Goda nyheter från Limhamn – vårt dotterbolag Barkfors välkomnar Sharif Hotek som ny kollega! Sharif, som har god erfarenhet av IT och logistik, ser fram emot ta sig an utmaningar i sin roll som Implementationskult hos Barkfors.

Varmt välkommen, Sharif! Berätta lite mer om dig själv.

– Jag är en glad Malmöpåg som, utöver tre år av studier i Göteborg, har bott här i hela mitt liv. Mycket av fritiden ägnas åt min underbara familj och underhåll av huset. Samtidigt ser jag till att hitta tid för löpning och att träffa vänner. Exempelvis passar jag på att löpa mellan lämning och hämtning av barnen på träningar.

– Jag älskar även att resa, och vill se och uppleva så mycket som möjligt. Favoriten är resor med bil till vackra naturplatser.

Vad har du gjort tidigare?

– Jag kommer senast från rollen som IT-projektledare på ett internationellt bolag inom logistisk. Jag har jobbat brett med olika projekt, mestadels med IT-inriktning. Sammantaget har jag 14 års erfarenhet av IT inom logistik, varav sju år inom LBC-segment. Min gamla arbetsgivare är kund till Barkfors. Ibland är världen liten. 😊

Varför valde du Barkfors och rollen som Implementationskonsult?

– Jag valde Barkfors eftersom att de är ett logtech-bolag som är ledande inom sitt segment. Andra viktiga faktorer var att det är hög fokus på utveckling samt att Barkfors ingår i Progrits-koncernen.

– Rollen som Implementationskonsult passar mig eftersom att får jobba med utmaningar, för stora som små kunder med varierande svårighetsgrad. Jag gillar att anta nya utmaningar och lösa dem tillsammans med alla involverade.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor