Varmt välkommen till Verendus, Omid Golshan!

omid_valkommen.jpg

 

Goda nyheter från Jönköping! Verendus utvecklarteam växer, då Omid Golshan gjort sin första vecka som Full-stack utvecklare. Med sin passion för utveckling och sitt stora intresse för äventyr, ser Omid fram emot att växa inom Verendus.

Varmt välkommen, Omid! Berätta lite mer om dig själv.

– Jag föddes 1986 i Damavand, en liten stad nära Teheran i Iran. Jag älskar att vandra, så det är mitt förstaval på fritiden. Förutom det gillar jag att läsa böcker och att träna på gym.

Vad har du gjort tidigare?

– När jag var tio år skaffade min mamma en dator (4MB ramminne och 72MB hårddisk). Hon hade gått en kurs i QBasic och det var så min resa till att bli utvecklare började. Passionen förde mig till en kandidatexamen i datavetenskap, och efter det började jag som webbutvecklare. Det var då jag insåg hur mycket som finns att lära sig! 

Varför valde du Verendus och rollen som Full-stack utvecklare?

– Jag vill höja min kunskapsnivå och växa inom Verendus. Jag gillar äventyr; att campa i skogen, åka på roadtrips och njuta av båtturer. Verendus är företaget som ser till att människor kan njuta av sådana nöjen.

Jobba med oss!

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor