Vi hälsar Glimr varmt välkomna till Progrits!

Bild_PM.png

 

Vi är väldigt glada att kunna dela med oss av nyheten att techbolaget Glimr blivit en del av Progrits. Det stockholmsbaserade bolaget kommer att bidra med både kunskap och erfarenhet som erbjuder framtida synergier inom gruppen.

Sedan den 11 februari 2021 är Glimr AB ett helägt dotterbolag i Progritskoncernen. Glimr är verksamt inom digital kommunikation baserad på geografisk data. Via så kallad geotargeting gör Glimr det möjligt för företag att bedriva användaranpassad marknadsföring baserat på var personer befinner sig. Nicklas Mattsson, COO för Glimr, ser stora möjligheter till vidareutveckling av bolaget och dess tjänster:

– Vi är glada över att vara en del av Progrits och ser fram mot de fördelar som det kommer att innebära, bland annat inom verksamhets- och affärsutveckling. Det finns mycket erfarenhet och kunskap om geodata i gruppen och det ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma tillsammans, säger Nicklas.

Progrits tror på långsiktiga satsningar och vill gärna se potential till synergier i nya förvärv. I Glimr ser Progrits både drivna och kunniga personer bakom en intressant produkt och affär, och även stor potential till samarbeten mellan Glimr och andra bolag inom koncernen.

– Glimr har ett mycket starkt erbjudande och en skalbar affär, och kanske framför allt ett team bestående av personer som jag tror kommer att bidra till Progrits fortsatta utveckling och som jag ser fram mot att arbeta tillsammans med. Förvärvet innebär intressanta kunskaps- och teknologisynergier med flera av våra bolag, vilket kommer stärka Glimr som bolag och Progrits som företagsgrupp, säger Björn Erlandsson, Vice VD för Progrits och tillträdande VD för Glimr.

Klicka här för att läsa pressmeddelandet och kika in på www.glimr.io för att stifta ytterligare bekantskap med vår senaste medlem i gruppen.

På bilden (Fr.v): Sven Röder (CTO Glimr), Björn Erlandsson (Vice VD Progrits & tillträdande VD för Glimr) och Nicklas Mattsson (COO Glimr). 

Jobba med oss!

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor