Varmt välkommen till Barkfors, Christian Andersson!

christian-bf.png

Innan 2020 tog slut hann vårt dotterbolag Barkfors växa ytterligare. Christian Andersson, med stor erfarenhet av transport- och logistikbranschen, började som Projektledare – ingen dålig julklapp till gänget i Limhamn.

Varmt välkommen, Christian! Berätta lite mer om dig själv.

– Jag heter Christian, är 47 år och bor i Trelleborg med min familj som består av fru och två tonårsdöttrar. Förutom att snickra på huset så ägnas fritiden till träning, bl.a. på gym och i cykelspåret när det är lite varmare. Under somrarna blir det en och annan tur med min MC.

Vad har du gjort tidigare?

– Jag har jobbat i den internationella transport- och logistikbranschen sedan 2002, i lite olika roller. Jag började som transportledare/speditör men de senaste fem åren har jag jobbat med IT, processer och flöden inom logistik samt försäljning och implementation av transportadministrativa system – mestadels mot e-handeln.

Varför valde du Barkfors och rollen som Projektledare?

– Jag valde Barkfors då jag ville till ett mindre bolag, samt kunna kombinera mina erfarenheter från logistikbranschen med mitt tekniska intresse. Barkfors har en egen produkt som ständigt utvecklas och att få vara med på denna resa är väldigt spännande.

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor