Varmt välkommen till Progrits, Julia Ekdahl!

Julia.jpg


Strålande nyheter från Progritskontoret! Denna veckan fick vi en ny kollega till ekonomigänget. Julia Ekdahl ansluter som Redovisningsekonom och ser fram emot att bidra till utvecklingen framåt.

 

Varmt välkommen, Julia! Berätta lite mer om dig själv.

Jag kommer ursprungligen från Tranemo, men bor sedan fem år tillbaka i Halmstad med min sambo. 

Vad har du gjort tidigare?

Jag kommer närmast från redovisningsbyrån Aspia i Halmstad, där jag arbetade som Redovisningskonsult.  

Varför valde du Progrits och rollen som Redovisningsekonom?

Progrits värdegrund och utvecklingsmöjligheter gjorde att jag fick upp ögonen för företaget. Att Progrits även står inför ett affärssystemsbyte ger mig möjlighet att få vara med och ge input kring digitala lösningar och uppsättningar, som formar hur vi kommer kunna rapportera mer effektivt framöver.

 

Jobba med oss!

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor