Varmt välkommen till Verendus, Sakine Mazlomyar!

Valkommen_Sakine.png

God nyheter, då Verendus får förstärkning till sitt utvecklingsteam! Progrits-bekanta Sakine Mazlomyar, som gjort både LIA-praktik och sommarjobb hos Bilvision, ansluter till gänget i Jönköping.

Varmt välkommen, Sakine! Berätta lite mer om dig själv.

Jag är en tjej som gillar programmera, springa och läsa böcker. Just nu bor jag med min familj och katt i Skövde. Jag har en utbildning i Fullstack-utveckling inom e-handel från Medieinstitutet i Göteborg.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har studerat sedan jag flyttade till Sverige. Jag brukade främst programmera på min fritid och sedan har jag haft olika sommarjobb. Ett av mina intressanta sommarjobb var hos koncernsyskonet Bilvision, vilket var väldigt intressant och lärorikt. Jag gjorde även min LIA-praktik hos dem under min utbildning. 

Vad var det som lockade dig till Verendus?

Det var tekniken som lockade mig till Verendus. Kopplingen till Bilvision gör det än mer intressant och inspirerande.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor