Varmt välkommen till Barkfors, Aram Albaradie!

Aram Albaradie.jpg

Det har blivit dags att presentera nästa nya kollega hos Barkfors! Aram Albaradie, som nyligen flyttat hem till Malmö från de brittiska öarna, ansluter i rollen som utvecklare.

Varmt välkommen, Aram! Berätta lite mer om dig själv.

Jag är 23 år och flyttade tillbaka till Malmö för några månader sedan. En stor del av min fritid spenderar jag på allt som har med fotboll att göra. Det kan vara allt från att spela TV-spel och att titta på matcher, till att spela boll med vänner.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har nyligen tagit examen i England, där jag läste mjukvaruutveckling på Nottingham Trent University. Då sysslade jag med lite olika sorters utveckling, så som Blockchain, AI, webbutveckling och apputveckling.

Varför valde du Barkfors och rollen som utvecklare?

Att vara en utvecklare är mer än ett jobb för mig, det är därför jag valde Barkfors. Jag insåg att det här är en plats där jag kan utveckla mina färdigheter på ett smart sätt, för att komma fram med kreativa lösningar och växa tillsammans med företaget.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor