Varmt välkommen till Barkfors, Ricardo Blunda!

Ricardo Blunda.JPG

Under hösten har det hänt väldigt spännande saker i dotterbolaget Barkfors. Flera nya medarbetare har anslutit till teamet och bolagets tillväxtresa. Först ut för presentation är Ricardo ”Ricky” Blunda!

Välkommen, Ricky! Berätta lite mer om dig själv.

Mitt namn är Ricardo, men de flesta kallar mig helt enkelt för "Ricky". Fritiden går i omgångar och består av en mix mellan fotografi, musik, gaming och hobbyprogrammering (främst VB och C#).

Vad har du gjort tidigare?

Även här är det blandad kompott. Jag har en fil.kand. i Engelska från Malmö Universitet, men därefter har jag jobbat med allt från system- och applikationsansvar till data, administration och helt vanlig IT-support. Jag har dessutom hunnit med en vända som egenföretagare inom vintage och second-hand kläder.

Varför valde du Barkfors och rollen som Teknisk support?

Jag kände att Barkfors var spännande, både som företag och som produkt med T5. Att Barkfors nu växer och utvecklas med möjlighet att själv bidra, gör att det känns extra kul! Jag jobbar gärna nära IT, teknik och kund där jag får bidra med kunnande och expertis.

 

Jobba med oss!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor