Varmt välkommen till Geposit, Jose Sinisterra!

Jose_sinisterra.jpg

Innan semester och sommarledighet fick Geposit ett spännande tillskott till sitt team. Jose Sinisterra, med imponerande bakgrund, började som Development Manager. Nu ser teknikagnostikern fram emot en lång och framgångsrik tillväxtresa!

Välkommen Jose, berätta lite mer om dig själv!

Jag heter Jose, är 39 år ung och kommer från Colombia. Jag är en systemutvecklare som gillar att lyfta vikter på morgonen, innan jobbdagen startar. Jag är entusiastisk kring både ny och gammal teknik, och försöker kombinera de båda för att lösa problem. Jag skulle säga att jag är agnostisk, i den mening att jag inte binder mig till någon teknologi – utan föredrar att kalla dem verktyg för att lösa utvecklingsproblem. Jag gillar att föregå med gott exempel, och är därför inte rädd för att kavla upp ärmarna.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har varit både här och där sedan 2004. I olika länder, för olika företag, av olika storlekar. Allt från utvecklingschef för team i de nordiska länderna samt Ukraina och Rumänien, till Oracle-konsult i Madrid, Panama och Colombia. Jag har byggt och designat system från grunden, lett team och vidareutvecklat slagkraftiga system – och dessutom fått leva i olika länder på köpet.

Varför valde du Geposit och rollen som Development Manager?

Geposit har en stor potential i termer av expansion och typ av kunder. Gänget på Geposit verkar starkt och professionellt och jag skulle älska att vara en del av denna tillväxtresa i många år framöver.

Jobba med oss!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor