Infospread blir en del av Progrits!

Infospread_Progrits.jpg

 

Det är med stor glädje vi kan skicka en sommarhälsning av rang: Progrits växer ytterligare! Vi välkomnar Infospread som nytt bolag i gruppen och ser fram emot att lära känna våra nya kollegor.

Från och med den 3 juli 2020 är Infospread Euro AB ett helägt dotterbolag i Progritskoncernen. Infospread, som tillhandahåller mobila kollektivtrafiklösningar till majoriteten av Sveriges länstrafikbolag, ser fram emot de fördelar som förvärvet kommer innebära.
– Detta stärker oss ytterligare samt främjar utveckling, trygghet och långsiktighet gällande såväl bolag och personal, som produkt, säger Stefan Johansson, grundare och VD för Infospread.

Likt vårt dotterbolag Verendus, återfinns Infospread i Jönköping. Utöver stora möjligheter i Infospreads lösningar och position inom resesegmentet, ser Progrits tydliga kulturella likheter mellan bolagen.
– Vi har funnit en gemensam nämnare i kombinationen mellan entreprenörskap och professionalitet. Vi delar även uppfattningen att en nära och lyhörd relation till våra kunder är avgörande för en framgångsrik väg framåt, säger Björn Ekström, Koncernchef för Progrits.

Tidigare ägare till Infospread blir nu delägare i Progrits och kvarstår därmed inom verksamheten, för att bidra till kontinuitet och utveckling av bolaget. Vi välkomnar givetvis även våra nya kollegor på Infospreadkontoret till gruppen och ser fram emot att utveckla och utvecklas tillsammans!

 

Läs mer om Infospread på www.infospread.se och läs pressmeddelandet HÄR.

Jobba med oss!

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor