Varmt välkommen till Barkfors, Bjarne Eklundh!

Bjarne Eklundh.jpg

Gänget på Barkfors fortsätter att växa. I måndags blev de med ny Projektledare, då Bjarne Eklundh anslöt till teamet. Motorsportsfantasten själv känner att han hittat en plats där erfarenhet och intressen kan mötas i en perfekt kombination.

Välkommen, Bjarne! Berätta lite mer om dig själv.

Jag är 48 år och bor med sambo i Tågarp utanför Landskrona. Jag har ett stort intresse för motorsport, och kör själv rally och MC på fritiden. Utöver motorsport är matlagning en stor favoritsysselsättning.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har ett förflutet inom IT, men de senaste 20 åren har jag jobbat inom internationell transport och logistik. Jag har haft diverse funktioner, varav den sista som Business Development Manager. 

Varför valde du Barkfors och rollen som Projektledare?

Jag valde Barkfors för att jag, under en tid, känt att jag velat kombinera mina erfarenheter inom transport med mitt tekniska kunnande. Framförallt känner jag att mitt stora intresse för teknik och utveckling, tillsammans med transport och logistik, blir den perfekta mixen.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor