Varmt välkommen till Barkfors, Martin Kareliusson!

Martin_Kareliusson.png

I måndags var stämningen extra god på Barkfors kontor i Limhamn, eftersom de fick två nya kollegor! Näst på tur är Martin Kareliusson, Teknisk support, som hittat tillbaka till Limhamn efter jobb i Köpenhamn.

 

Välkommen Martin! Berätta lite mer om dig själv.

– Jag heter Martin, är 27 år gammal och kommer från Limhamn. På fritiden seglar jag gärna, allt från kappsegling till semestersegling, och under vinterhalvåret är det alltid kul att hinna med lite skidåkning.

Vad har du gjort tidigare?

– Efter studier på Lunds Tekniska Högskola i Informations- och kommunikationsteknik, har jag jobbat som IT-konsult i Köpenhamn. Under studietiden drev jag även en webbyrå tillsammans med två vänner, där vi utvecklade hemsidor och webbshopar.

Varför valde du Barkfors och rollen som Teknisk support?

– Jag ville till ett mindre bolag med en egen produkt. Barkfors verkar vara ett väldigt spännande bolag med en bra produkt och bolaget är i en intressant fas. I rollen som Teknisk support får jag möjlighet att kombinera min tekniska bakgrund med mycket kundkontakt, vilket jag tyckte verkade väldigt kul!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor