Varmt välkommen till Barkfors, Amin Yassin!

Amin_Yassin.png

I måndags var stämningen extra god på Barkfors kontor i Limhamn, eftersom de fick två nya kollegor! Först ut för presentation är Amin Yassin, Teknisk support, som lämnat Örebro för Malmö i jakten på nya utmaningar.

Välkommen, Amin! Berätta lite mer om dig själv.

 

– Jag är nyinflyttad i Malmö från Örebro och är nu på jakt efter nya utmaningar i livet, både personligt och yrkesmässigt. På fritiden gillar jag att läsa manga, spela TV-spel och träna på gymmet. När tillfället ges älskar jag att spela lagspel som volleyboll, basketboll och fotboll.

Vad har du gjort tidigare?

– Efter att jag tog högskoleexamen i datateknik från Örebro Universitet jobbade jag som konsult inom systemförvaltning och utveckling. Huvudfokus var att förvalta och utveckla ett dokument- och ärendehanteringssystem och supportera systemets användare i Stockholms stad.

Varför valde du Barkfors och rollen som Teknisk support?

– När jag läste om tjänsten kunde jag se mig själv i den rollen och tyckte att jag skulle passa bra, då jag kan bidra med den utvecklingserfarenhet och förvaltningsförmåga som jag har utvecklat under min karriär. Jag ser fram emot att växa tillsammans med Barkfors!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor