Varmt välkommen till Empori, Martin Kastrup Valera!

Martin_Valera.jpg

I måndags blev Empori med ny Affärsutvecklare. Martin Kastrup Valera hoppas kunna använda sin fina erfarenhet och ge gänget en boost!

 

Välkommen, Martin! Berätta lite mer om dig själv.

–Jag har nyligen flyttat upp ifrån Stockholm till en liten gård utanför Hedemora, tillsammans med fru och två små barn. I luckorna med egen tid är jag gärna ute och löptränar med familjens hund eller drar igång något nytt projekt på hemmaplan.

Vad har du gjort tidigare?

– Jag har en Master från KTH inom Industriell Ekonomi och kommer senast från Accenture, där jag var konsult på e-handelsprojekt hos kunder inom Retail och Telekom. Innan dess hade jag en roll som Account Manager för återförsäljare hos Hewlett-Packard.

Varför valde du Empori och rollen som Affärsutvecklare?

 För mig stack Empori ut som en intressant arbetsgivare med en spännande produkt, och som dessutom ingår i en företagsgrupp med tyngd och framåtlut. I rollen som affärsutvecklare får jag möjlighet att använda mina tidigare erfarenheter i en miljö med nya förutsättningar. Jag är taggad på att komma igång och ge Empori en boost!

 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor