Varmt välkommen till Empori, Simon Hedin!

Simon_Hedin.jpg

 

En glädjande nyhet i tuffa tider är att Simon Hedin började som Webbdesigner hos Empori förra veckan. Norrlänningen har en kommunikativ bakgrund, med både intresse och spetskompetens inom webblösningar. Simon utgår från Progrits högkvarter i Göteborg, men kommer ha nära kontakt med sitt team uppe i Borlänge.

Välkommen till gänget, Simon! Berätta lite mer om dig själv.

– Jag bor tillsammans med min sambo i Göteborg, lägger mycket tid på att analysera musik, är med i en traditionell teatergrupp som heter ”I väntan på…” och tycker om att skapa saker och hitta lösningar på problem. 

Vad har du gjort tidigare?

– Jag har studerat Medie- och kommunikationsvetenskap, arbetat som webbinriktad kommunikatör både i Sundsvall, där jag är ifrån, och i Göteborg. Vid sidan av detta har jag drivit mitt eget företag, där jag tagit fram, designat och optimerat webb- och kommunikationslösningar åt småföretagare, kompisar och kompisars kompisar.

Varför valde du Empori och rollen som Webbdesigner?

– För det första är det bästa jag vet att skapa stiliga och användarvänliga hemsidor. För det andra trivs jag med att arbeta mitt emellan chefer, kollegor, externa parter och kunder samtidigt, och för det tredje gillar jag att vara med i hela processen från idé till färdig produkt. Jag är övertygad om att jag kan få allt detta som webbdesigner hos Empori, plus att jag kan ta mina ”nördiga” intressen till nästa nivå.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor