Varmt välkommen till Scandisys, Markus Zetterberg!

Markus_Zetterberg-2.jpg

Förra veckan fick Scandisys ny VD, i form av skidfantasten Markus Zetterberg. Markus har en gedigen bakgrund inom bolag av flera sorter och storlekar – i flera olika branscher. Nu ser han fram emot vara en del av Scandisys och Progritsgruppens resa!

Välkommen till gänget, Markus! Berätta lite mer om dig själv.

 – Jag är en fullfjädrad Gõteborgare; gjort Cortegen, jobbat på Volvo och sprungit Göteborgsvarvet. Jag bor med min fru och våra barn, en 12-åriga grabb och en 8-årig dotter, plus en katt (av oklar ras) i västra Göteborg. Personligen är jag nyfiken och har lätt för att engagera mig i det mesta, men försöker ta varje tillfälle som ges att hänga med i barnens framtid, umgås med vänner och åka skidor (offpist, back-country) – mitt favoritintresse. 

Vad har du gjort tidigare? 

– Jag har under åren haft förmånen att arbeta inom en mängd olika branscher så som IT, Bank & Finans, Industri m.m.  Det har också inneburit att jag har haft möjligheten att representera allt från stora, globala bolag, till små start-ups såväl som familjeägda och börsnoterade bolag.

– Trots att jag är civilingenjör i grund och botten, valde jag tidigt försäljnings- och marknadssidan där man dagligen får möjlighet att skapa kundnytta och lösa kundbehov. Det gett mig förmånen att träffa en ofantlig mängd bolag över nästintill hela Europa.

Varför valde du Progrits och Scandisys?

– Jag ser fram emot att jobba med Scandisys och det fantastiska teamet i Halmstad och Stockholm. Extra kul är det också att Scandisys är en del av Progritsgruppen, vilket är en imponerade samling av kompetens, erfarenhet och engagemang. Det känns fantastiskt med så många nya kollegor, på så många olika platser. 

 – Yrkesmässigt brinner jag för den kommersiella delen hos företag. Att ta del av de utmaningar och möjligheter som kunder står inför idag och i framtiden är otroligt spännande. Idag finns det inga branscher som inte står inför enorma förändringar – om de inte redan står mitt i förändringen. Detta i sig utmanar och förändrar behoven för alla företag och kunder, oavsett bransch eller roll.

– De som lyckas vara nära sina kunder, lyhörda mot deras nya behov och anammar sig till dem, är en del av framtiden och utvecklingen. Jag är övertygad om att Progritsgruppen har alla förutsättningar för att vara en del av det. Det känns otroligt roligt och spännande att vara med och bidra till Scandisys och Progritsgruppens resa framåt och uppåt!

Jobba med oss!

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor