Varmt välkommen till Geposit, Karin Olsson!

Karin_Olsson.JPG


Förra veckan fick Geposit energitillskott på kontoret. Karin Olsson började i rollen som Produktägare och tog med sig stora portioner driv och erfarenhet av produktutveckling. Karin kommer se till att Valid och Atlas, Geposits tjänster för adresskontroll och geografisk områdeshantering, växer som de ska! 

Kul att ha dig ombord, Karin, berätta lite mer om dig själv! 

– Jag är 40 år ung och bor med min man och mina två söner. Jag ser mig själv som glad och positiv och glaset som halvfullt. Det finns inte några problem – bara möjligheter. Jag gillar att grotta ner mig i detaljer och vill kunna produkten jag jobbar med ut och in, för att förstå begränsningar och möjligheter med vidareutveckling av den.

Vad har du gjort tidigare? 

– Jag har studerat Mathematics with management på Imperial College i London, jobbat inom sälj, kundsupport och administration. Jag har drygt tio års erfarenhet av att jobba inom produktutveckling/produktledning, och kommer senast från rollen som CPO och i ledningsgrupp.

Varför valde du Geposit och rollen som Produktägare? 

– Jag ser fram emot att jobba med Geposits produkter då det finns en enorm utvecklingspotential och massor av spännande vidareutvecklingsmöjligheter. Arbetet kommer varvas mellan förvaltning av redan befintlig funktionalitet och utveckling av ny, spännande funktionalitet. 

Jag ser även fram mot att jobba inom Geposit och Progritskoncernen, som jag fått ett väldigt gott och professionellt intryck av. Jag upplever att det finnt ett fint samarbete mellan Progrits alla bolag och att jag därmed inte bara kommer jobba med mina kollegor på Geposit, utan med kollegorna inom hela Progrits.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor