Varmt välkommen till Verendus, André Petzold!

Andre_Petzold.jpg

För några veckor sedan blev André Petzold en del av Verendus-teamet. André verkar som teknisk projektledare, med fokus på Tyskland. Vi är väldigt glada att ha dig ombord, André – berätta lite om dig själv!

 

Några meningar om vem du är?

– Jag är tysk, men är mer hemma i hockeyn än fotbollen. Har familj och spelar teater. 

Vad har du gjort tidigare?

– Jag kom till Sverige 2009 som utbytesstudent, och har sedan jobbat som projektledare och affärsutvecklare fram till 2019.

Varför valde du Verendus och rollen som teknisk projektledare, med fokus på Tyskland?

– Som teknisk projektledare hos Verendus kan jag förena det mesta av min bakgrund, erfarenhet och mitt intresse för innovativa digitala lösningar. Och så gillar jag att förvandla möjligheter till framgång!

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor