Varmt välkommen Hampus Fromell till Progrits och rollen som Content Creator

Hampus Fromell.jpg

Förra veckan började Hampus hos oss i rollen som Content Creator, vilket vi är väldigt glada över! Hampus – berätta lite om dig själv!

 

 Några meningar om vem du är? 

Jag heter Hampus Fromell, är 24 år och kommer från Mölndal, Göteborg. Jag gillar att träna och laga mat, samt har en snudd på ohälsosam relation till TV-serier. Jag spenderar även en hel del tid på, och vid, fotbollsplaner.

 Vad har du gjort tidigare? 

I juni 2019 tog jag examen i Medie- och kommunikationsvetenskap, efter tre år av studier och jobb i en fin kombination. Efter det har jag jobbat som kommunikatör på ett hållbarhetsföretag i Göteborg.

 Varför valde du Progrits och rollen som Content Creator? 

Jag valde Progrits för att det kändes rätt från allra första början. Progrits ambitioner, driv och kultur passar mig bra – samtidigt som det är en utmanande och utvecklande miljö. Jag gillar att skapa innehåll av olika sorter, för olika kanaler. Rollen som Content Creator passar därför bra, då det är omväxlande och – framförallt – väldigt roligt.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor