Varmt välkommen Rosa Ekström till Bilvision och rollen som junior systemutvecklare!

Rosa Ekström.jpg

Förra veckan började Rosa Ekström som junior systemutvecklare hos vårt dotterbolag Bilvision – vilket vi är väldigt glada för!

Några meningar om vem du är?

Jag heter Rosa Ekström, är 22 år gammal och flyttade till Göteborg från Kalmar men kommer från Linköping. På fritiden spelar jag hockey.

 Vad du gjort tidigare?

Under mina tonår har det varit olika deltid-och-sommarjobb såsom ekonomiassistent, kommunikatör för Pensionsmyndigheten, säljare och arbete på olika callcenters. Efter gymnasiet började jag studera direkt, tre år på universitetet inom webbprogrammering i Kalmar. Blev färdig med mina studier nu i somras. Efter det sökte jag jobb och fick det på Bilvision!

 Varför valde du Bilvision och rollen som junior systemutvecklare?

Anledningen till varför jag sökte mig till Bilvision var att de använder tilltalande tekniker och språk inom programmering. Företaget verkade ha en väldigt bra gemenskap där man som person kan växa samtidigt som man har kul på jobbet!

Jobba med oss!

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor