Varmt välkommen Linnea Olsson till Progrits och rollen som researcher

Linnea Olsson.jpg

 

 I onsdags började Linnea Olsson hos oss på Progrits i rollen som researcher, vilket vi är väldigt glada för! Linnea – berätta lite kort om dig själv!

 •    Några meningar om vem du är?

Jag är uppväxt i Småland, därefter har jag bott i Stockholm och utomlands innan jag hittade hem till Göteborg.

 •    Vad har du gjort tidigare?

Tidigare har jag arbetat inom rekrytering-och bemanningsbranschen, bland annat med search. Senast hade jag rollen som konsultchef där mitt primära fokus var att coacha personal och bygga relationer med konsulter och kunder.

 •    Varför valde du Progrits och rollen som Researcher?

Progrits fångade mitt intresse då de befinner sig på en spännande tillväxtresa och i en bransch som ligger rätt i tiden och som kommer fortsätta att expandera. Rollen passar mig då jag lockas av att utvecklas och utmanas i kombination med att få träffa människor. Jag ser framemot att vara en del av Progrits-teamet!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor