Varmt välkommen Albin Glas till Progrits

Albin Glas.jpeg


För ett par veckor sedan började Albin sin verksamhetsförlagda utbildning hos oss på Progrits, vilket vi är glada för!

Några meningar om vem du är?

Jag är en nyfiken och driven 26-åring som är född och uppvuxen i Umeå uppe i norr där mina 20 första år mestadels cirkulerade kring fotboll. Jag älskar att testa nya saker och lever ett aktivt liv. Åker gärna skidor, reser, tränar eller spelar padel och allt självklart tillsammans med vänner och familj!

 Vad du gjort tidigare?

Efter gymnasiet reste jag en hel del och har stött på många olika kulturer vilket varit både superroligt och väldigt lärorikt. Därefter tog jag i våras min ekonomikandidat och läser nu en ettårig master på Handelshögskolan i Göteborg inom management av tillväxtbolag. Har även länge jobbat med försäljning och nu senast med affärsutveckling. 

Varför valde du Progrits som företag och Matix-utbildningen?

Jag är en del av Progrits tack vare Matix, vilket är en ettårig master som förenar det akademiska med näringslivet. Vi i klassen har alla varsitt partnerbolag där vi är ute 2 dagar i veckan hos respektive bolag för att tillämpa utvalda teorier kopplat till bland annat; innovation, strategi, tillväxt, förändringsledning och implementation.

Jobba med oss!

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor