Varmt välkommen Jesper Tunér till Barkfors och rollen som VD

Jesper_Tuner.jpg

 

Nu i augusti började Jesper hos vårt dotterbolag Barkfors som VD vilket vi är väldigt glada för. Jesper – berätta lite om dig själv!

 Några meningar om vem du är?

Jag är en glad och trygg skåning. Född i Sao Paolo, Brasilien, men uppväxt i Perstorps bokskogar där uppväxten till stor del kretsade kring golf, tennis och att spela i band - intressen som jag fortfarande har kvar, även om tiden att utöva dessa är klart begränsad numera. Efter studier i Lund (Internationell Ekonomi och Datalogi) tog resandet fart och jag har bott och arbetat i alla världsdelar utom Oceanien och Antarktis. Numera bor jag i Dalby med sambo och tre barn.

Vad du gjort tidigare?

Närmast kommer jag från Avega där jag jobbade som Senior Management Consultant med att driva digitalisering hos Avegas kunder. Innan dess arbetade jag i över tio år på Ericsson med allt från ekonomi, inköp, försäljning till marknadsföring och produktledning. Jag har även arbetat på Accenture som konsult och som systemutvecklare på ett litet programutvecklingsföretag.  

 Varför valde du Barkfors och VD-rollen?

Efter att ha arbetat i många år på storbolag kände jag att jag ville återgå till att arbeta på ett mindre bolag. Så när detta erbjudande dök upp kändes det verkligen rätt. Barkfors har en stark produkt och ett vasst team och jag tycker det ska bli fantastiskt roligt att tillsammans med mina kollegor (inklusive våra systerbolag inom Progrits) få vidareutveckla Barkfors. VD-rollen på Barkfors kombinerar mycket av det jag tycker om – teamarbete med korta beslutsvägar och ett mycket omväxlande jobb där man får ta sig an många olika typer av affärsfrågor, från högt till lågt – allt på samma gång. 😊

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor