Varmt välkommen Jonas Dalin till Verendus och rollen som säljare Norge

jonas_dahlin.jpg

 

I måndags började Jonas hos vårt dotterbolag Verendus som säljare för Norge vilket vi är väldigt glada för!

 Jonas - några meningar om vem du är?

Jag är en 24-årig kille född och uppvuxen på Hönö i Göteborgs norra skärgård. Har en kandidatexamen inom nationalekonomi som jag tog ut juni 2018.

 Vad du gjort tidigare?

Nu senast kommer jag från ett företag som är Visma partner. Jag har jobbat som konsult inom SPCS, både med nyförsäljning/utbildning av programmen och bearbetning av befintliga kunder. Dessförinnan jobbade jag under en tid som fastighetsmäklare.

 Varför valde du Verendus och rollen som säljare?

Jag valde att börja jobba på Verendus då jag gillar att träffa nya människor och tycker företaget verkar befinna sig i en intressant fas (inte minst med tanke på fokuset i Norge, där jag kommer befinna mig) som matchar min ambition av vad jag vill göra/tillföra till ett företag.

Jobba med oss!

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor