Varmt välkommen Jenny Segerhammar till Cavagent och rollen som Customer Service

jenny_segerhammar.jpg

 

Förra veckan började Jenny hos vårt dotterbolag Cavagent  som Customer Service vilket vi är väldigt glada för!

 Jenny – berätta lite kort om dig själv!

Jag är en glad och ödmjuk tjej som är född och uppvuxen i Göteborg, men bor sedan flera år tillbaka i södra Falkenberg. Min fritid spenderar jag gärna med mina två barn och min familj samt vänner. Jag älskar att gå powerwalks, gärna ute vid havet. Jag gillar också att utöva olika sporter, spela spel och inreda mitt hus. 

Vad jag har gjort tidigare

Jag har nyligen omskolat mig till systemvetare. Under tre år har jag studerat affärssystemprogrammet på högskolan i Halmstad, men tidigare har jag arbetat inom handel och vården. 

Varför jag valde Cavagent och rollen?

Framförallt för att Cavagent är ett spännande företag, där det finns många utvecklingsmöjligheter. Jag ville gärna arbeta med affärssystem och verksamhetsutveckling, rollen inom customer service (support) var därför en bra väg för att lära mig mer om system och viktiga processer i olika verksamheter. En stor bonus med rollen är också den dagliga kontakten med människor. 

Jobba med oss!

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor