Varmt välkommen Mirka Storm till Cavagent och rollen som Affärsutvecklare/Key Account Manager

mirka_storm.jpg

 

Förra veckan började Mirka hos vårt dotterbolag Cavagent som Affärsutvecklare/Key Account Manager vilket vi är väldigt glada för!

Mirka - några meningar om vem du är?

Är en aktiv och energisk tjej som bor med familjen (man och 3 barn, plus en vuxen dotter som har flyttat hemifrån) i Vänersborg. Gillar att vara i rörelse, antingen på cykel eller gruppträning som jag gärna varvar med promenader i naturen, där jag verkligen kan ladda batterier. Men med 4 barn har det inte varit lätt att få så mycket egen tid, utan stor del av ledigtid går till barnen och deras intressen. Barnen är aktiva vattenskidåkare, vilket involverar och svetsar samman hela familjen. Gillar att utmana mig själv, så därför är jag bl.a. stolt ägare av Svensk Klassiker diplom, och nu vill jag lära mig att åka slalom på en vattenskida.

Vad du gjort tidigare?

Har jobbat i nästan 15 år med affärsutveckling och försäljning B2B, mestadels på exportmarknader i Europa. Givet min tjeckiska bakgrund och stort intresse för språk (behärskar 5) var jag ofta på resande fot för att besöka distributörer och kunder, deltagit i många internationella och lokala mässor och skapat och vårdat kundrelationer. Gillar teknik, så det blev naturligt att verka inom olika tekniska branscher så som bil/lastbils-, skogs och industrisektor, där jag har fått goda kunskaper inom bl.a. elektronik, mekanik, ventilation/filtration mm. Testat olika utmaningar som att t ex jobba som försäljningschef i den mansdominerade skogsmaskinbranchen eller som inköpare inom livsmedelproduktion.

Varför valde du Cavagent och rollen som affärsutvecklare/KAM?

Från början sökte jag tjänsten på Cavagent för att rollbeskrivningen matchade väl min tidigare erfarenhet av sälj inom maskin/lantbruk/skog-branchen , där rollen dessutom erbjöd flexibilitet och variation med bl.a. möjligheten att utgå från hemkontor. Progrits hemsida visade upp en modern, sympatisk företagsgrupp, där jag verkligen blev sugen på att bli en del av.  Under rekryteringsprocessen träffade jag flera mycket trevliga, jordnära och empatiska personer,  fick mycket positiv känsla vid varje möte. Deltagande ledarstil, öppenhet, framtidsvision och tydlig utvecklingspotential avgjorde att jag ville bli en del av Cavagents team.   

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor