Varmt välkommen David Bergman till Empori och rollen som senior systemutvecklare

david_bergman.JPG

 

David började för ett tag sedan hos vårt dotterbolag Empori som senior systemutvecklare, vilket vi är väldigt glada för!

 David - några meningar om vem du är?

 Kärleken drog mig till Falun där jag är bosatt med sambo sedan 2006. Spenderar helst min tid med vår treåriga dotter. Jag är en person som tycker att det finns för få timmar på dygnet för att hinna med allt roligt som går att göra. Intresserad av det mesta men gör noga urval var jag lägger min tid!

 Vad du gjort tidigare?

Jag har en kombinerad +15 års erfarenhet som systemutvecklare från produktbolag men även mindre frilansprojekt. Utveckling och förvaltning av produkter samt att hitta bra lösningar är väldigt givande.

 Varför valde du Empori och rollen Senior systemutvecklare?

Det är intressanta produkter tillsammans med kundspecifika helhetslösningar. Det är spännande att få möjligheten att komma in och vara med att driva igenom Emporis framtidsplaner. Det låg helt rätt i tiden och med tanke på att våra mål och intressen matchade så kände jag att Empori skulle vara något för mig.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor