Varmt välkommen Marcus Christiansen till Empori och rollen som projektledare

marcus_christiansen.jpg

 

Nu i augusti började Marcus hos vårt dotterbolag Empori som projektledare vilket vi är väldigt glada för. Marcus – berätta lite om dig själv!

 Några meningar om vem du är?

En göteborgare som drog till Falun i jakten på lycka. Jag tycker om att både klättra upp på höjden för helikopterperspektivet och att gräva ner mig i de små detaljerna i det jag gör. Tror stenhårt på att det mesta går att lösa med kommunikation och vilja! (Och uttalar givetvis ”kex” som ”tjex”, något som skapar ständig debatt på kontoret.)

Vad du gjort tidigare?

Genom åren har jag hunnit arbeta med marknadsföring, copywriting och nu senast i rollen som projektledare på presentationsbyrån Background där jag även drivit content- och inboundarbete. I grunden har jag en kandidatexamen i grafisk design.

 Varför valde du Empori och rollen som projektledare?

Empori är på väg in i en otroligt spännande tillväxtfas och med Progrits-koncernen i ryggen kommer vi att kunna ta stora kliv framåt de kommande åren. Det är något jag ser att jag kan bidra till och en resa jag vill vara med på!

Rollen som projektledare kändes given då jag gillar utmaningen i att försöka förutse möjliga problem och hitta rätt lösningar, att lösa upp knutar för andra och se till att kommunikationen fungerar.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor