Varmt välkommen Sakine Mazlomyar till Bilvision och sommarjobbet som junior utvecklare

Sakine Mazlomyar.jpg

 

Förra veckan började Sakine Mazlomyar sommarjobba hos vårt dotterbolag Bilvision i rollen som junior utvecklare. Sakine kommer även att göra sin LIA-praktik hos Bilvision i höst. Vi är väldigt glada över det och hälsar Sakine varmt välkommen! Sakine, berätta lite om dig själv!

Vem är Sakine? 

Jag är en tjugoårig tjej som bor i Trollhättan. Mitt stora intresse är programmering. Jag tycker att det är intressant att kunna skapa, och även lösa problem på mitt sätt. Jag upptäckte att jag gillar programmering när jag löste matematiska problem på skolan och tyckte det var kul! Tidigare har jag testat att programmera spel, men kom fram till att det kanske inte är det jag vill jobba med i framtiden, utan mer som en hobby. Ett annat intresse jag har är att träna på gym. 

 Varför valde du Bilvision och rollen som junior utvecklare?

Jag valde Bilvision just för att de delar som Bilvision har är de saker jag vill jobba med. Även vissa delar som jag inte känner igen men jättegärna vill testa när jag gör min LIA här. Nu när jag har börjat mitt sommarjobb här upplever jag det som en vänlig miljö och jag vill jättegärna utvecklas här!

Jobba med oss!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor